ONLINE – 9 napos meditáció-sorozat

December 15.-23.
20:30

2020 minden volt, csak nem unalmas, felejthető, vagy átlagosnak mondható. Számunkra ismeretlen kihívások, nem várt nehézségek, és ismeretlen élethelyzetek sokasága tarkította mindennapjainkat. De most, hogy közeleg a vége, érdemes rendeznünk gondolatainkat, lecsitítani háborgó lelkünket, és visszatalálni önmagunkhoz. Tegyünk hát pontot ennek az évnek a végére, és meditáljunk közösen a harmóniáért, a békéért, és a szeretetért.

 

Miről szól a meditációsorozat?

A vezetett meditáció során elkalauzolunk téged egy-egy izgalmas útra, egy-egy gondolati ösvényre, mely végül önmagadhoz vezet. Minden napra egy gondolat. Egy kis impulzus, mely arra irányítja a figyelmedet, ami igazán fontos. Terítékre kerül a cselekvés hatalma, a tudatos lépés izgalma és a megbocsátás ereje. Elmerülünk a haragban, hogy feloldhassuk, és szembenézünk a félelemmel, hogy elengedhessük azt. Napi 10-15 perc, hogy kizárjuk a külvilág zaját, megnyissuk a szívünket, és teret engedjünk a belső hangunknak.

Tematika:

  • 1. nap – A harag
  • 2. nap – A cselekvés
  • 3. nap – A félelem
  • 4. nap – Az elfogadás
  • 5. nap – A hit
  • 6. nap – Kapcsolatok
  • 7. nap – A hatalom
  • 8. nap – A bizalom
  • 9. nap – A tudatos élet

Kiknek ajánljuk?

Szeretettel várunk mindenkit előképzettségtől, gyakorlattól függetlenül. A meditációk könnyen követhetőek, és mindenki számára hasznos eszközként szolgálnak, akik szóba szeretnének állni önmagukkal.

Mire lesz szükséged?

A világ bármely pontjáról becsatlakozhatsz. Amire szükséged lehet, az nem más, mint egy csendes sarok, néhány perc, és egy jó internetkapcsolat.

Hogy is működik?

Naponta kapsz tőlünk egy e-mailt, amiben eléred az aktuális videó linkjét, és a belépéshez szükséges jelszavadat. A videók minden este 20:30 órától érhetőek el. Ha szeretnéd a többiekkel egy időben elvégezni az aktuális gyakorlatot, akkor ezt a kezdési időpontot javasoljuk neked. Ha ugyanis sokan csináljuk egyszerre a meditációt, az növeli annak energiáját, és hatását is, függetlenül attól, hogy a világ mely pontján tartózkodunk éppen. Ha éppen akkor nem lenne rá időd, semmi gond. Minden meditáció még két napig (a két nappal későbbi videó kezdetéig) elérhető lesz számodra, így ez idő alatt bármikor be tudod pótolni.

További részletek:

A meditációsorozat ára 13.500 Ft/9 alkalom. A Védikus Intézet hallgatói és volt hallgatói számára kedvezményt biztosítunk, így nekik 9.000 Ft/9 alkalom.

Várunk szeretettel!

 

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudsz:

Adatvédelmi nyilatkozat (elfogadása kötelező)
Az Intézet Adatvédelmi nyilatkozatával egyet értek