Ayurvéda Társasest

Játssz és ismerd meg önmagad!
Ayurvéda játékest a Védikus Intézetben

Február 05., 19 óra

Összekötjük az Ayurvéda ősi tudását a társasjáték könnyed és szórakoztató élményével, ezáltal közelebb hozva e tudomány rejtelmeit és egészségmegőrző gyakorlatait. Hogyan is jelenik meg bennünk és a világban az öt elem, miért fontos megismernem az öt elem működését és saját testalkatom jellemzőit? Hogyan segíti mindez a tudás a testi egészségemet és a lelki egyensúlyomat? Ezekre és sok más kérdésre kaphatsz választ, ha eljössz hozzánk.

A Védikus Intézetben havonta egyszer alkalmad nyílik megismerkedni és kipróbálni az új Ayurvéda oktatótársasjátékot.

Kiknek ajánljuk?

A kezdőknek, a haladóknak és a vér profiknak egyaránt. Ha sosem foglalkoztál még ayurvédával, de kíváncsi vagy. Ha tapasztalt vagy, de sosem találkoztál még a játékkal, vagy, ha csak kipróbálnál valami újat. A játék mindenki számára tartogat néhány izgalmas felfedezést és felismerést.

Következő alkalom:
2020. február 05. 19:00-21:00

Helyszín:
Tandem Gimnáziumban, Krisztina krt.

Részvételi díj:
5.000Ft/fő

UGRÁS A JELENTKEZÉSRE!

Rohanó mindennapjainkban jelentősen eltávolodtunk a természettől. A betonrengeteg káoszában élünk, dolgozunk, és töltjük szabadidőnk javarészét is.
Impulzusok és teendők kavalkádja tartja izgalomban idegrendszerünket. Nincs idő sem arra, hogy órákig főzőcskézzünk, sem arra, hogy nyugodtan étkezzünk. Legyen gyors, és legyen finom. A gyorsfagyasztott, félkész és előrecsomagolt ételek, bár kényelmesek és könnyítik életünket, nem szolgálják egészségünket, sem idegrendszerünket. Ahogy az sem, hogy ezt követően visszahúzódunk virtuális valóságunkba. A bennünket körülvevő digitális készülékek – minden hasznosságuk elismerése mellett is – tovább gyengítik a környezetünkkel való összhangunkat. Állandó sugárzásukban létezünk. Társadalmunk sikerorientáltsága, versenyszelleme, a pozíciókért, a magasabb fizetésért, vagy egyszerűen csak a megélhetésért folytatott harc, az egyre növekvő teljesítménykényszer is nagy terhet ró ránk.

Mit is kínálunk? Társasjátékunkkal

  • megismerheted az ayurvéda rendszerét,
  • megismerheted, hogyan van jelen az öt elem a környezetünkben és bennünk, hogyan befolyásolja mentális és fizikai felépítésünket, személyiségünket,
  • megismerheted és alkalmazhatod az ayurvéda életmód és táplálkozási iránymutatásait,
  • megállapíthatod testalkatodat, ami segít abban, hogy az öt elem és a doshák kiegyensúlyozásával elősegítsd mentális és fizikai egészségi állapotod javulását,

A játék örömét kínáljuk mindenkinek az ősi védikus tudás megismerésén keresztül. Várunk szeretettel egy közös játékra, mely közben felteheted személyes kérdéseidet, és megmutatjuk, hogyan is tudod az ayurvédát a mindennapjaidba becsempészni.

Döbrönte Katalin

A játék tervezői: ©Döbrönte Katalin, Hortobágyi Judit, Hortobágyi Kata

 

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudsz:

Adatvédelmi nyilatkozat (elfogadása kötelező)
Az Intézet Adatvédelmi nyilatkozatával egyet értek