Tavaszi ayurvédikus megújulás és játékest a Védikus Intézetben

Játssz és ismerd meg önmagad!

Március 27. 19 óra

Rohanó mindennapjainkban jelentősen eltávolodtunk a természettől. A betonrengeteg káoszában élünk, dolgozunk, és töltjük szabadidőnk javarészét is.
Nincs idő sem arra, hogy órákig főzőcskézzünk, sem arra, hogy nyugodtan étkezzünk. Legyen gyors, és legyen finom. A gyorsfagyasztott, félkész és előrecsomagolt ételek, bár kényelmesek és könnyítik életünket, nem szolgálják egészségünket, sem idegrendszerünket. Ahogy az sem, hogy ezt követően visszahúzódunk virtuális valóságunkba.

Az ayurvédában az a csodálatos, hogy nagyon egyszerű eszközöket alkalmaz, és hatalmas változások érhetőek el vele. Sok mindent otthon is megvalósíthatsz, napi rutinod részévé tehetsz, de az ayurvédikus masszázs szalonok is egyre inkább elérhetőek. A télből a tavaszba való átmenet a megtisztulás, megújulás legfőbb időszaka. A tél során felgyűlt méreganyagoktól, felesleges kilóktól ilyenkor a legkönnyebb megszabadulni.

Ha bármilyen emésztési nehézséged van, ha kimondottan vágysz a csípősre vagy édesre, gyakran nincs elég energiád, kimerültnek érzed magad, ezek mind annak a jelei, hogy elérkezett egy tisztítókúra ideje. Jellemző rád bármelyik?

 

Március 27-én megosztjuk veled,

  • mit is javasol ebben az esetben az ayurvéda ősi tudása,
  • hogyan tudsz kiegyensúlyozott lenni a mindennapokban,
  • hogyan tudod emésztési nehézségeidet leküzdeni,
  • hogyan tudod a stressz kiszorítani a mindennapokból,
  • hogyan tudsz újra nyugodtan aludni, vitalitásodat erősíteni.

Beszélgetünk arról, milyen recepteket ajánl az ayurvéda, milyen gyógynövényeket tudsz otthon is használni, milyen étkezési iránymutatásokat vegyél komolyan, ha változást szeretnél elérni.

Ha konkrét kérdésed van, írd meg nekünk előre, hogy biztos beszéljünk róla.

Az est meglepetése az ayurvédikus társasjáték!

Összekötjük az ayurvéda ősi tudását a társasjáték könnyed és szórakoztató élményével, ezáltal közelebb hozva e tudomány rejtelmeit és egészségmegőrző gyakorlatait. Hogyan is jelenik meg bennünk és a világban az öt elem, miért fontos megismernem az öt elem működését és saját testalkatom jellemzőit? Hogyan segíti mindez a tudás a testi egészségemet és a lelki egyensúlyomat? Ezekre és sok más kérdésre kaphatsz választ, ha eljössz hozzánk.

Játék közben pedig észre sem veszed, mennyi ayurvédikus életmód javaslattal gazdagodsz.

 

Következő alkalom:
2020. március 27. 19:00-21:00

Helyszín:
Tandem Gimnáziumban, Budapest 1013, Krisztina krt. 59/b

Részvételi díj:
5.000 Ft/fő

Mit is kínálunk?

  • megismerheted az ayurvéda rendszerét,
  • megismerheted, hogyan van jelen az öt elem a környezetünkben és bennünk, hogyan befolyásolja mentális és fizikai felépítésünket, személyiségünket,
  • megismerheted és alkalmazhatod az ayurvéda életmód és táplálkozási iránymutatásait,
  • megállapíthatod testalkatodat, ami segít abban, hogy az öt elem és a doshák kiegyensúlyozásával elősegítsd mentális és fizikai egészségi állapotod javulását,

Várunk szeretettel!

Döbrönte Katalin

A játék tervezői: ©Döbrönte Katalin, Hortobágyi Judit, Hortobágyi Kata

 

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudsz:

Adatvédelmi nyilatkozat (elfogadása kötelező)
Az Intézet Adatvédelmi nyilatkozatával egyet értek