Képzések díja

Képzési programok:

7 hétvégéből (szombat, vasárnap) áll egy szemeszter. Az előadások, gyakorlatok 09 órától 12 óra 30 percig és 13 óra 30 perctől 17 óráig tartanak. A hétvégék 2 vagy 3 hetente ismétlődnek. Egy tanítási óra 45 perc. Szüneteket az előadók a hallgatókkal közösen egyeztetve tartják.

Teljes képzés:

Összesen 112 tanítási óra. Díja 160.000,-Ft/szemeszter. (A díj indokolt esetben részletekben is fizethető.) Minden tantárgyat felölel, teljes betekintést nyújt a védikus filozófiába (Védikus bölcselet) és annak gyakorlati alkalmazásaiba (Védikus asztrológia, Jóga, Ajurvéda és Vasztu). További kiegészítő tárgyak a Csillagászat (Védikus asztrológiához) és a Világvallások. Ezt javasoljuk a hallgatóknak általában, mert így megismer 4 különböző alkalmazott tudományt és ha szeretne mesterkurzusra jönni, akkor könnyen eldöntheti, melyiket választja.

Részképzések:

  • Védikus asztrológia, Csillagászattal, Védikus bölcselettel és Világvallásokkal. Összesen 52 tanítási óra. Díja 112.000,-Ft.
  • Jóga elmélet és gyakorlat Védikus bölcselettel és Világvallásokkal. Összesen 44 tanítási óra. Díja 88.000,-Ft.
  • Ajurvéda (indiai orvoslás) elmélet és gyakorlat Védikus bölcselettel és Világvallásokkal. Összesen 52 tanítási óra. Díja 112.000,-Ft.
  • Vasztu (külső és belső térrendezés) Védikus bölcselettel és Világvallásokkal. Összesen 40 tanítási óra. Díja 80.000,-Ft.

Megjegyzés: A részképzésen kötelező a Védikus bölcselet és a Világvallások, mert ezek adják a képzés filozófiai alapját.
A díjak szemeszterenként értendők.