Információk a képzésről 2018.

Az Intézet, 2018-ban is, a Védikus Tudományok hatalmas tárából azt a tudásmennyiséget választja ki, amely a mai kor emberének életében feltétlenül hasznos (alkalmazott védikus tudományok).

Az alapozó Védikus asztrológia segít önmagad megismerésében. A születéskori csillagos égbolt valójában kódrendszer, amely egész életedre megadja tulajdonságaidat, feladataidat. Előre láthatod problémás időszakodat, így azt felkészülve várhatod. Megmutatja szeretteiddel való kapcsolatod minőségét és azok okát, így a változtatás kulcsát kezedbe adja. Segít, többek között a megfelelő pár-, az üzleti partner– és a megfelelő időpont választásban.

Az Asztro-rendszerállítással karmaoldás érhető el. Felszínre kerülhetnek régi sérelmek, megoldatlan probléma halmazok. Ezekre kapsz választ ezen a kurzuson.

A Csillagászat bemutatja a geo- és heliocentrikus világnézetet, ismerteti a bolygók valódi mozgását, a zodiákus jegyek összetételét, a távoli galaxisokat a tudomány mai álláspontja szerint és fizikailag megalapozza a Védikus asztrológiát.

A Védikus bölcselet (3 lába szanszkrit, Bhagavad-gita és Jóga filozófia) rámutat, hogy a mai kor embere milyen stresszes, önpusztító környezetben él, minden gondolata az anyagiak körül forog. A filozófia kiutat mutat e zsákutcából. Az alkalmazott védikus tudományok felhasználják a védikus filozófia (bölcselet) szabályait.

A Jóga elméletével és gyakorlataival edzi tested és lelked, hozzásegít, hogy harmóniában élj környezeteddel, valamint leküzdhessed meglévő egészségi problémáidat, közösen az ajurvédával.

Az Ajurveda integrált megközelítését nyújtja a megbetegedések megelőzésének és kezelésének az életmód megváltoztatásával és természetes gyógymódok kialakításával. Szoros kapcsolatban van az asztrológiával és a védikus bölcselettel.

A munkából fáradtan hazatérsz. Jól esne egy hatékony gyógymasszázs… Az Ajurveda gyakorlat megismertet az ősi indiai masszázs technikákkal, a gyógynövényekkel, olajokkal és ezek felhasználási lehetőségeivel, így megvalósulhatnak a fáradság elűzésére szőtt családi álmok.

Mikor új lakásba, vagy házba költöztél, éreztél úgy, hogy nem tudsz aludni, dolgozni, vagy zavar van, ha a család összejön? A KaleschwarVasztu ezek megelőzéséről szól. Az otthonteremtés tudománya, szoros kapcsolatban van mindegyik védikus tudással.

A Világ Vallások c. tantárgy folyamatos meglepetéseket tartogat majd. A cél, hogy sokrétűen megismerd a távol-keleti vallásokat, szokásokat, tanokat, akár élőben is…

A képzési helyszínek: a Zsigmond Király Egyetem és az Ajurvédaház, Pilis.

A 2018. évben az 1. szemeszter kezdő időpontja: 2018. szeptemberben kezdődik.

Figyeld a honlapot a pontos kezdési időpontért!

JELENTKEZEM!    /    ÉRDEKLŐDÖM!