Kezdő Védikus Asztrológia

Új tanfolyam indul 
végre ismét személyes jelenléttel!

KEDDENKÉNT, 19-21 óráig

Kezdés:
2022. november 08-án (kedden),
19 órakor Budapesten
 

Saródy Judit

 

Járatlan utakra vágysz?

Felfedezetlen kincsek, járatlan ösvények és kalandos utak, amelyhez még csak a lábadat sem kell kitenned az ajtó elé? A védikus asztrológia tudományos önismereti útra viszi a keresőket, amely a viharos hétköznapok közepette befelé fordítja a fókuszunkat. Rólunk szól, az életünkről, a motivációnkról, az érzéseinkről, a káoszról és rendről. Ez a fény útja, mely segít eligazodnunk életünk ösvényén.

A védikus asztrológia az út önmagunkhoz, melynek gyökerei több ezer éves múltra tekintenek vissza. Alaptézise a lélek körforgása, a reinkarnáció. E szerint nem ez az első, és nem is az utolsó életünk. Feladattal, csomaggal érkeztünk. Korábbi életek hozományai, amelyeket most kell megoldanunk. De mit is értünk ezalatt?

Ezt az életet egy folyamat részeként tekinthetjük. Sokszor jártunk már itt, sok mindent tanultunk, és még több mindent nem. Van, ami új kihívás, de olyan is, aminek korábban, már nekifutottunk, de elbuktunk. A születési képletünk ezekről szolgáltat információt. Feltárja az okokat, a mintázatokat, az elakadásainkat, és segít felismerni a ránk váró feladatokat. A védikus asztrológia egy eszköz, mely segít megérteni a jelent, és felismerni azt, amit ideje megoldanunk.

Utazz befelé, és ismerd meg önmagad!

A védikus asztrológia a nyugati asztrológiához hasonlóan a 12 állatövi jegynek megfelelően vizsgálódik, tehát találkozunk az oroszlánnal, a vízöntővel és társaival. Érdekessége és mélysége a 27 alházban rejlik, melyek izgalmas összefüggéseket és többletinformációkat hordoznak. Ezeken keresztül mélyülhetünk el képletünk izgalmában, ismerhetjük meg jobban önmagunkat és életfeladatunkat is.

A 27 alházból 9 isteni minőséget, 9 emberit, 9 pedig démoni minőséget hordoz. A 9 isteni alház energiáit hordozó életterületekkel remekül tudunk bánni. Már megtanultuk, amit meg kellet tanulnunk, a képletben képviselt problémáit, feladatait már megoldottuk, feloldottuk. Az emberi minőséget hordozó alházak feladatai ugyan napirendre kerülnek, mert igényelnek még némi csiszolást, de nem jelentenek akkora kihívást, mint amekkorát a démoni minőség jelent számunkra. Rosszabbul hangzik, mint amilyen.

Szóval azok az életfeladatok, helyzetek, amelyek ilyen minőséget hordoznak, adják fel igazán a leckét. Ezek adják csomagunk súlyát, amelyet magunkkal cipelünk, míg meg nem szabadulunk tőlük. A megoldandó probléma a súly, amelyet szeretetteljes és tudatos munkával letehetünk. Utunk során ezekkel foglalkozunk. Kipakoljuk a hátizsákot, hogy többé ne húzza a vállainkat.

A védikus asztrológiáról bővebben itt:

Mit üzen a védikus asztrológia?

 

Mit kínálunk?

 • Megismerkedhetsz a védikus asztrológia filozófia hátterével.
 • Elmerülhetsz születési képleted titkaiban. Feltárhatod, hogy honnan jöttél, és merre tartasz. Milyen célokkal érkeztél, mik okoznak kihívást, és, hogy mit kell megtanulnod.
 • Megismerkedhetsz a képletelemzés elméleti hátterével és gyakorlati kivitelezésével.

 

A képzésről:

 • A 10 alkalmas kezdő kurzus során elsősorban a saját születési képleteden keresztül ismerkedhetsz a védikus asztrológia izgalmas világával.
 • A kezdő kurzus önmagában is átfogó betekintést nyújt a védikus asztrológiába, de épül rá további két kurzus, amelyben további mélyítheted ismereteidet. Amennyiben tehát megtetszett és szeretnéd folytatni tanulmányaid, arra is van lehetőséged.

 

Tematika:

 1. Ismerkedés a védikus asztrológiával, filozófiai hátterével. ízelítő az egyéni képletekből és az aszcendens mondanivalójából.
 2. Miről árulkodik a születési képlet? Zodiákus jegyek, bolygók és szintek.
 3. Házak, alházak jelentése, mélyebb mondanivalója. Bolygók erőben, esésben
 4. Mik az erősségeim, hol vannak a kihívások, és mit kell felismernem?
  Alházak tulajdonságai és minőségeik – isteni, emberi és démoni.
 5. A karmatengely: honnan jöttünk, merre tartunk?
 6. Karaka-bolygók – szülök, gyerekek, társak a képletben
 7. Mi a motivációm, és hová vezet?
  Dharma, Artha, Kama, Moksa.
 8. Padák, tarák a születési képletben
 9. Y- elágazás – képletelemzés a gyakorlatban
 10. Szinasztria: párkapcsolati elemzés.

További részletek:

 • Kis csoportokkal dolgozunk, hogy minden képletre, kérdésre jusson elég idő és figyelem
 • A születési képletedet, és a tanuláshoz szükséges jegyzetet biztosítjuk számodra

A kurzus díja: 98.000 Ft / 10 alkalom, melyet egy összegben, a kurzus megkezdése előtt kérünk átutalni.

Helyszín: Budapest szívében, könnyen elérhető tömegközlekedéssel.

Várunk szeretettel!

 

Jelentkezni háromféle módon tudsz:

Adatvédelmi nyilatkozat (elfogadása kötelező)
Az Intézet Adatvédelmi nyilatkozatával egyet értek